25 942 besökare online
974 850 medlemmar • 50 879 438 inlägg
Användarnamn 
Lösenord
Flashback Forum Samhälle Organiserad brottslighet
Svara på ämne
Ämnesverktyg
C2H6
Medlem
http://www.expressen.se/gt/bandidosm...e-vapenlicens/

Medlemmen i Bandidos MC Hisingen förlorade i kammarrätten och får nu inte vapenlicens för två gevär.

Citat:
Domstolen skriver i sin dom att man delar Bandidosmedlemmens uppfattning om att det råder föreningsfrihet i Sverige och att den också inbegriper Bandidos.

Däremot innebär också medlemskapet i Bandidos att han finns i en omgivning där det inte är lämpligt att ha skjutvapen.
 
OlleViero
Medlem
OlleVieros avatar
Citat:
 Ursprungligen postat av KoolG
Tack vare den i dag 49-årige mannen har flera personer ur mc-gänget Bandidos hamnat bakom lås och bom i Danmark.

Den 49-årige mannen jobbade som dörrvakt när han gick med i ett ungdomsgäng.

Sedan blev han provmedlem i mc-gänget Bandidos - och tjallade på gänget för polisen.

Nu har Bandidos hämnats och hängt ut honom med namn och bild på nätet.

http://www.expressen.se/kvallsposten...t-pa-facebook/

Det där låter ju precis som om det var planerat för att få in någon "undercover". Vem går med i ett ungdomsgäng där man kan vara farsa till resten!?
 
perssonspack
Medlem
Citat:
 Ursprungligen postat av OlleViero
Det där låter ju precis som om det var planerat för att få in någon "undercover". Vem går med i ett ungdomsgäng där man kan vara farsa till resten!?

Citat:
Gängets medlemmar befann sig i åldern 18-20 och dörrvakten, som då var i 45-årsåldern sökte medlemskap i gänget. Hans framstötningar väckte viss förvåning bland gängmännen, varför ville en medelålders man vara medlem hos dem? frågade de sig.

Efter att ha varit med i MS62 en period blev mannen 2012 provmedlem i Bandidos avdelning i Næestved. Avdelningen bröt sig dock loss från Bandidos Danmark 2013 efter oenigheter. Men 49-åringen fortsatte under tiden att hänga med folk från Bandidos och våren 2014 blev han återigen provmedlem men bara knappt ett halvår senare valde han att tjalla för polisen.

Stackars Bandidos.
 
Milo.Minderbender
Medlem
Milo.Minderbenders avatar
Citat:
Bandidos supporterklubb X-team finns i Örebro

Nu har den ökända mc-klubbens officiella supporterklubb, X-team, sedan en tid tillbaka flera personer som är aktiva i länet. I oktober förra året genomförde polisen en husrannsakan mot en 25-årig man som tidigare är dömd för våldsbrott, vapenbrott- och narkotikabrott.

Mannen pekas av polisen ut som en frontfigur i X-team i Örebro. Vid tillslaget mot lägenheten gjordes en rad olika fynd som kunde knytas samman med 25-åringens aktiviteter i gänget: Kläder med gängtillhörighetsmärken, vapen och en pärm med handskriven information om X-team Örebro.
...
Men enligt kommissarie Ted Es*plund vid Örebropolisen rör det sig inte om någon etablerad organisation – utan snarare ett fåtal individer som är boende i länet.
...
Enligt Esp*lund hade personer inom Bandidos-sfären för något år sedan en ambition att etablera sig på allvar i länet då Romano, som också är en officiell undergrupp till Bandidos, hade en lokal i Mosås.
http://na.se/nyheter/lanet/1.3040428...-finns-i-lanet
 
MagdaGoebbels
Medlem
MagdaGoebbelss avatar
Hur kom en kille som Martin ens med som support? Även om de startade upp så är det rätt tragiskt att umgås med en sån. Tar inte ställning till om han våldtog henne eller inte, men det är klargjort att han rånade henne. Känns inte som BMC i regel.
Sedan att knarka ned sig och köra runt i en bil är väl inte så jävla allvarligt heller, OM man inte öppet supportade. Detta är det största självmålet jag sett sedan de som hotade en kvinna för att få skjuts (r&w). Supportar ingen så dra inte det kortet.

Här är en bra tråd så ni kan läsa om våran underbara Martin och hans kamrat Peter: (FB) Silverfärgad bil prejar buss och resenärer, Vänersborg 27/4 -15

Martin: http://www.expressen.se/gt/skolpojka...vinna-brutalt/
__________________
Senast redigerad av MagdaGoebbels Igår kl. 20:00.
 
oilslick
Medlem
oilslicks avatar
http://www.expressen.se/kvallsposten...-i-helikopter/


Citat:
Under tisdagskvällen utbröt ett vilt masslagsmål i Helsingör.
En 19-årig man med kopplingar till gängmiljön har fått föras med ambulanshelikopter till Rigshospitalet, uppger Ekstrabladet.
Ögonvittnen säger till tidningen att de sett mellan 10 och 20 män i Bandidoskläder ge sig på det ensamma offret.
 
Svara på ämne
Svara Topp Dela