• 14 390 online
  • 1 198 638 medlemmar
  • 62 097 233 inlägg
2015-01-09, 18:29
  #1
Medlem
Planerar att resa till Indien själv inom en månad cirka. Kommer bli en backpackresa, och med tanke på att jag aldrig rest själv förut eller en längre period tänkte jag reach outa till er mer erfarna om alla råd man kan tänka sig. Allt det där man önskar man kommit ihåg eller lärt sig innan man kommit dit.

Min planering är fortfarande väldigt vag, inte ens bestämt mig för i vilken del av Indien jag ska landa, eller var jag ska spendera mina första dagar. Men är väldigt öppen för förslag, på rutter, personliga erfarenheter, råd om packning, transport, sevärdheter och allt däremellan.

Till exempel sa min bror att det är klokt att ha olika plastpåsar i backpackryggsäcken för att sortera smutstvätt från rena kläder, med tanke på att ryggsäcken blir lite som ens hem. Så alla råd tas tacksamt emot, så att jag kan vara så förberedd som möjligt när jag väl kommer dit.

Har också hört att det finns meditationsretreat man kan landa på i ett par veckor, någon som har positiva erfarenheter om det, eller förslag var man kan tänkas åka?
Citera
Denna tråd visas även på Travel Forum:
http://www.travelforum.se/f2506071