• 66 692 online
  • 1 214 281 medlemmar
  • 62 635 920 inlägg
2012-04-05, 20:23
  #517
Avstängd
ganska coolt ändå att the king of pop bodde så pass nära elvis the king of rock elvis sista hus i hollywood. han var ju ihop med hans dotter dels! dock elvis med i det huset isåfall så dog både king of rock och pop i sina hollywood hus som typ ligger grannar!
Citera
2012-04-06, 20:15
  #518
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av FantaNaranja
ganska coolt ändå att the king of pop bodde så pass nära elvis the king of rock elvis sista hus i hollywood. han var ju ihop med hans dotter dels! dock elvis med i det huset isåfall så dog både king of rock och pop i sina hollywood hus som typ ligger grannar!
(min fetning).

Typ inte Pajsarn. The King dog i Memphis Tennese. Hyggligt nära om man kommer från Norrland, för resten av världen är det en bit att åka. Prova gärna att inte röka så mycket bananskal innan du postar inlägg. Eller googla lite ...
Citera
2012-04-09, 03:52
  #519
Medlem
Artjoms avatar
Citat:
Ursprungligen postat av KungJohan
OM nu Michael Jackson har genomfört detta, så är han ett stort jävla svin. Ljuger för hela världen, får världen att gråta..... Ställt till ett helvete för läkaren som tog hand om Michael precis innan han dog. Sitter han i fängelse föresten?

Är det likt Michael Jackson, att få såra människor med mening?

Lite likt det joaquin phoenix gjorde; dock är väl detta snäppet värre, och han är snäppet kändare. Får väl hoppas att Michael Bay kommer med filmen ''i'm still queer'', som är samma film som Afflecks: fast med jackson.
Citera
2012-05-31, 21:48
  #520
Medlem
Att gräva in sig lite i hans film "This is it" ,där hans producent Kenny Ortega sa att 30-tal "clues eller hints" finns i filmen utan anledning, är en bra start.

"What will go down in history as the biggest demonstration for freedom in the history of our nation" inleds repetionen av "They don´t really care about us". Frågan man kan ställa sig, hur ska en konsert (då år 2009) ska gå in i historien på något sätt och samtidigt demonstrera för frihet?

En annan sak att fundera på är att om filmen, som var tänkt som en "comeback concert", var planerad att vara en film från hela början. Mj har själv nämnt att han vid slutskedet av karriären skulle vilja göra en film. Nämnde även att han planerade stora planer i framtiden (sagt runt 2007) som skulle bli större än någonsin innan. Grejen med detta är att han hade så många kameror som följde honom på repetionerna. Ja självklart filmas repetioner av stora konserter men dessa kamerorna var inga vanliga. Tittar man kritiskt på filmandet så märker man att inspelningarna är noggranna och strukturerade.
3D hade han även med. Första gången på en konsert någonsin (om det nu var tänkt som konsert) man ser 3D. Hade man tänkt sig att åskådarna skulle ha 3d glasögon på o2 arena eller vad?

Säger inte att han lever, säger bara att det finns vissa saker som inte riktigt passar ihop eller "makes sense".
Obs, ovan nämnda skeenden lr vad ni vill se det som är ett fåtal av saker som "doesn´t make any sense" och som saknar logik.
Citera
2014-08-11, 22:05
  #521
Avstängd
Han lever som den brännskadade snubben
Citera
2014-08-11, 22:46
  #522
Medlem
coyoteroadrunners avatar
Citat:
Ursprungligen postat av RainbowJuice
Han lever som den brännskadade snubben

Ja, han lever förmodligen.

Är det någon känd person som skulle kunna köra en bluff om sin egen död på ett riktigt spektakulärt sätt så är det väl Mr Jackson. Att Elvis sedan länge är död som en sten på riktigt kan jag dock tro.

Jackson är antingen konstig eller så har han gjort ett fantastiskt reklam-jobb genom att framställa sej själv som en kuf genom åren parallellt med att han höll på med musik. Pricken över i:t skulle väl vara att karln kallar till presskonferens om ett par år och avslöjar att dödsskådespelet bara var en bluff! Jackson sitter nog hemma i nån gömd skrubb och regisserar sin karriär fortfarande.
Citera
2014-08-26, 02:04
  #523
Medlem
FightTheSilences avatar
Oh dear.. Läs en bok eller något.. Hört att det är bra för hjärnstimulering.
Citera