8 102 besökare online
856 699 medlemmar • 45 807 691 inlägg
Användarnamn 
Lösenord
Flashback Forum > Politik > Nationalsocialism, fascism och nationalism
Visa resultat för omröstning: Kommer du rösta på SvP i September?
Ja (riksdag och kommun) 232 45,31%
Ja (Endast kommun) 10 1,95%
Kanske (riksdag och/eller kommun) 52 10,16%
Nej 218 42,58%
Antal röster: 512. Du får inte rösta i den här omröstningen

Svara på ämne
Ämnesverktyg
NixYO
Medlem
NixYOs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Operations 
Dåliga oseriösa skämt kommer som regel ifrån fattigt folk som kanske skänker en hundring eller två. Människor som skänker 100 000 kronor är som regel ordningsamma människor och det ligger inte i deras psykologiska profil att komma med dåliga skämt. Dock finns såklart undantag, man kan t.ex. ha ärvt pengarna. Men mer sannolikt är att det är fråga om en medveten provokation och inte ett oseriöst skämt.

Jag har en del kunskap om hur nationalistiska organisationer finansierats under åren som kan vara värt att upplysa om. Intuitivt föreställer sig de flesta nationalister att rika "välgörare" antingen ger pengar i storleksordningen 100 000 kronor utan motkrav för att de gillar ett parti, eller så "köper" de partiet med en sådan summa pengar. Min erfarenhet av saken är dock att det oftast fungerar på ett annat sätt. Som regel köper "välgörarna" inte ett parti, utan en person.

Ett hypotetiskt exempel kan vara att det går till så här: En "okänd välgörare" har förtroende för Kent Ekeroth. Kanske för att de delar samma religion? Han skänker därför anonymt 100 000 kronor till partiet Sverigedemokraterna, eller direkt till Kent Ekeroth vilket i sin tur får skänka det till partiet eller på annat sätt använda pengarna till att skaffa sig personligt inflytande i partiet. Kan vara en så enkel grej som gratis öl till partikamraterna. Kent Ekeroth stärker tack vara pengarna sitt inflytande i partiet. Vilket resulterar i att "välgöraren" skänker 100 000 kronor till. Osv. Under förutsättning att Kent Ekeroth får driva sin linje i partiet och inte avsätts på något vis. Då upphör "gåvorna".

Det är så proffsen gör. Men "Anti-Nazist" kan ju såklart vara precis vem som helst. Kanske ett fyllo som älskar att skoja. Det viktiga är iallafall att SvP nu har 100 000 kronor till, vilka förhoppningsvis sätts in på ett sparkonto på banken för att kapitaliseras. Så kan man använda räntan sen till propaganda och sånt.
Ditt inlägg får mig att tänka på detta truth1337-inlägg:

(FB) Varför nationalismen inte kan lyckas
Citat:
Ursprungligen postat av truth1337 
Å jösses. Är du verkligen seriös eller är du neddrogad? Jag vet inte vad du hoppas uppnå för resultat - eller vem du försöker övertyga - med att gå runt och säga att man inte ska använda taktiker som fungerar bara för att den som ligger bakom dem är en dum person i något avseende. Vill du såga en viss taktik så är det en separat fråga från frågan om personen som föreslog den är en god eller ond person.

Att dessa rörelser infiltrerats så lätt beror just på att idioter som du vägrar med stolthet sno varje taktik som fungerar. När ni snor en taktik, så måste ni alltid antingen ta med personerna och ideologin som presentatören av denna taktik har, eller vägra använda taktiken. Det är därför sådana som du gör rörelser så lätta för judisk-makt-rörelsens och sionisternas fotfolk att infiltrera. Därför började ledningen i SD plötsligt lyssna på Ekeroth som var en någorlunda skicklig taktiker - därför att de behövde taktiken men då trodde att de per automatik behövde ändra sitt partiprogram och sin ideologi också, att dessa två ting på något sätt hänger samman. Därför har vi idag - på grund av idioter som du - en mängd rörelser som antingen är totalt okunniga i politisk taktik och marknadsföring av sig själva men med bra ideologi å ena sidan, samt en mängd rörelser som är välkända men har idiotiska förstörda ideologier fångade av särintressen, såsom SDL, SD, SDU, identitärer m.fl.

Vi ska SJÄLVKLART sno varje taktik som är till gagn för denna rörelse, för när vi gör det skyddar vi oss också bättre mot framtida infiltration. Ett av de vanligaste sätten att infiltrera partier är att någon kräver makt/förtroende i utbyte för att han/hon erbjuder segrar genom ny taktik som partiet innan dess inte känner till. Tar vi istället till oss ALL TAKTIK som är bra, är vi skyddade från sådana opportunister.

Vill du alltså att en viss taktik inte ska användas, så är det lämpligt att du fokuserar på varför taktiken är dålig, inte på vem som ligger bakom den. Ingen av de som använder den är idioter som inte tänker själva, tvärtom är de personer som skulle omvärdera sitt beslut om det visar sig vara felaktigt. Du har dock inte varit den som kommit med indikationer på att det skulle finnas någon svaghet i strategin, det enda du gjort är att sprida negativ energi och inga som helst sakliga argument. Du skadar bara rörelsen, precis som i merparten av dina inlägg. Återigen du har betydligt mindre trovärdighet här än de flesta, och behöver betydligt starkare argumentation än den genomsnittlige postaren, av den enkla anledningen att 100% av dina poster varit angrepp på nationella och 0% av dem varit demonstrationer av eller väckande av, personer som ännu inte förstått judisk-makt-rörelsen. Lägger du inte tid på att väcka folk och kämpa utåt, utan bara slåss mot de som du påstår dig hålla med, så har du tyvärr lägre trovärdighet. Du får vara ihärdigare i din argumentation om du ska vinna förtroende för en idé - men än så länge har du inte givit någon som helst argumentation annat än "det ser fånigt ut". Diskutera då varför en fånig eller komisk image skulle vara skadlig för denna rörelse! Denna rörelse, som i massornas ögon är en rörelse av psykopat-mördare som gillar att grilla spädbarn och slita dem i stycken. Kan vi inte bryta den imagen så kommer vi ingen vart. Humor är enda sättet jag känner till att få fram en grupptryckseffekt som får folk att börja tycka att man är löjlig om man tror på judemedias bild av oss.

AHRKANTOS ÄR ETT KODORD FÖR ANTI-NATIONALIST OCH ANTI-VIT!


"Adolf Hitler - judaism is a satanic power"
http://www.youtube.com/verify_contro...%3DfKMVt7K4gPY


Vad då? Att raka skallen som på 70-talet, slå civila som håller med er för att de inte är med er och skriker, och sedan försöka verka så läskig och motbjudande som möjligt? Varför tror du sionist-SD sitter i riksdagen och SvP/SMR inte gör det? SD hade, om de inte kickat Patrik Ehn och därmed avslöjat sig bortom all tvivel som sönderinfiltrerade av judisk-makt-rörelsen, en säker väg till 51%. Varför? Därför att de tog till sig all vettig taktik. Problemet var att de också tog med ideologin tillsammans med taktiken, som de fick av juden Ekeroth. Hade de tagit taktiken, och lämnat judens ideologi utanför, så hade de inte kickat ut Ehn och de hade idag haft högre procent av rösterna och varit i rasande takt på väg mot 20%, 30%, 50% osv. Hade man lagt till ännu mer rakryggad taktik och hårdare tag mot judemedia - istället för att krypa för dem, så hade man haft en solklar seger ännu snabbare.

Men sådana som du är totalt främmande för att diskutera strategi eller något konstruktivt. Det enda du gör är att säga att vi ska bli som på 70-talet igen. Och de rörelserna styrdes av EXPO.

AHRKANTOS ÄR ETT KODORD FÖR ANTI-NATIONALIST OCH ANTI-VIT!


Det är ett annat problem med din inställning. En god ledare ska kunna sysselsätta samtliga som delar hans ideologi med att göra något som hjälper till att driva den framåt. Och om han är oförmögen att övertyga - eller ens försöka argumentera om varför han ogillar taktiken (utan istället talar om ovidkommande saker som personlighetsdrag hos den som uppfann den), så är han inte bara en värdelös ledare utan en respektlös idiot som återigen riktar mer av sin energi mot att sabotera rörelsen än på att kämpa mot dem som är våra fiender, väcka dem som kan väckas och krossa dem som måste krossas.

AHRKANTOS ÄR ETT KODORD FÖR ANTI-NATIONALIST OCH ANTI-VIT!

Citat:
Ursprungligen postat av ninjutsu 
Det tar väl inte många sekunder att inaktivera adblock?
Flashback är en av de få webbplatser som ser bättre ut med annonser, men jag har valt att blockera dem tills de återöppnar underforumet Antisemitism, sionism och judiska maktförhållanden.

Citat:
Ursprungligen postat av PilsnerPer 
Tackar! Hur ofta dyker annonsen upp?
__________________
»Vill liksom inte att svensk nationalism skall bestå av förespråkare av ›Den nordiska neandertalrasen som inte härstammar från urnegrer i Afrika eller ens neolitiska blattar för den delen, som levde i ett samhälle med superstarka nordiska superkvinnor tills den onda semitiska kristendomen (som egentligen var en judisk konspiration skapad för att förstöra nordbornas superras) kom och gjorde alla svaga (speciellt kvinnorna) så att judarna kunde införa mångkultur tusen år senare‹.« – HDiS
 
ninjutsu
Medlem
ninjutsus avatar
Citat:
Ursprungligen postat av NixYO 


Flashback är en av de få webbplatser som ser bättre ut med annonser, men jag har valt att blockera dem tills de återöppnar underforumet Antisemitism, sionism och judiska maktförhållanden.
Jojo, det var inte meningen att låta dryg. Jag använder själv adblock men det tar ju inte lång tid att inaktivera tillfälligt, uppdatera sidan, och sen inaktivera igen. Aja, glad påsk.
 
M.Saxlind
Medlem
M.Saxlinds avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Straybullet 
Låt kretinerna hållas i sin sandlåda med sin spelade autism och sin genuina illvilja och bitterhet. Det finns ingen anledning att ens bemöta den här typen av tramsande. Det har ägnats nog med tid åt att kasta paj med den obskyra bloggen och deras utspel.
Citat:
Ursprungligen postat av Straybullet 
Namnet som bidragsgivaren skrev in i fältet var ett uppenbart skämt riktat till våra politiska motståndare. Möjligtvis borde det ha undvikits eftersom de mest enfaldiga och sinnessvaga skulle riskera att misstolka det. Men man kan ju inte alltid anpassa allt efter den som är mest korkad.
Partiledaren verkar vara av annan uppfattning:
Spoiler:
Är sällan jag går in och kommenterar i artiklar på nätet, men tänkte för en gång skull göra ett undantag. Vill dock poängtera att jag inte kommer att ha möjlighet att gå i fortsatt svaromål med någon här, men har man några funderingar så är man välkommen att höra av sig via e-post till mig på stefan.jacobsson@svenskarnasparti.se.

Till att börja med kan jag dementera att Patrik Brinkmann skulle bidragit med vare sig små eller stora summor till Svenskarnas parti. Det har helt enkelt aldrig någonsin skett.

Vidare så är min uppfattning vad gäller personen som donerade 100 00 kronor för två veckor sedan att han valde signaturen för att retas och spela gäck med gammelmedia, då de sedan i början av mars bedrivit en intensiv hetskampanj mot partiet, speciellt efter händelsen i Malmö, där epitetet ”nazist” använts mer än väl. Det ska också i sammanhanget sägas att jag känner till vem bidragsgivaren är.

”Kreti: Svenskarnas Parti får 100 000 kr, igen, av en anonym person. Man verkar röra sig med så mycket pengar att de inte ens bemödar att uppmärksamma att de fått 100 000 – igen…”

Självklart har vi ingen anledning att hänga ut personer som donerar pengar till oss. Bland dem som har donerat pengar till oss hittar man allt från fiktiva signaturer, till förnamn och anonym i listorna. Det handlar om integritet och respekt till enskilda individer som trots allt gör en aktiv handling för vårt folks väl.

”Johan LL: Att de numera är ett antinazistiskt parti klargör deras egna talesmän i media gång på gång så det är ju bekräftat flertalet gånger!
Här är citaten som länkades till på nationell.nu i ett annat inlägg bara från de senaste dagarna där deras senaste stolpskott till valkandidat Lars Rosenberg uttalade sig i media. Karl´n verkar vara en idiot och honom vill SvP att landets nationalister ska rösta på! [...]”

Om en person inte ser sig själv som nationalsocialist och får den frågan skall han inte svara ärligt på den då? Om han ser sig som nationalist så bör det väl vara det naturliga svaret. Att sedan kalla en person, som ändå offentligt vågar ställa sig på den nationalistiska oppositionens sida, för ”stolpskott” är inte hederligt. Rosengren har sedan vintern 2010 suttit i Ystad kommunfullmäktige som politisk vilde, lagt 15 motioner själv och på grund av det fått utstå spott och spe av etablissemanget. Han har stått upp i talarstolen och argumenterat mot s.k. ensamkommande flyktingar, mot tiggeri m.m. Det förtjänar faktiskt vår respekt och det väger betydligt tyngre än en intervju i någon skitblaska.

Avslutningsvis vill jag bara konstatera att jag har aldrig under mina år som aktiv funderat på att kompromissa med våra principer för att nå snabba framgångar. Och så länge som jag arbetar politiskt så kommer jag att fortsätta arbeta för målsättningen om ett framtida svenskt Sverige.

Ha en trevlig påsk!
http://www.nationell.nu/2014/04/18/s...comment-185992
http://www.nationell.nu/2014/04/18/s...g-kompromissa/

Bra att det hela förklarades även om det var lite politikerfinter här och där i svaret.
 
Svara på ämne
Topp Dela »