24 813 besökare online
858 533 medlemmar • 45 881 916 inlägg
Användarnamn 
Lösenord
Flashback Forum > Kultur & Media > Tv-serier och tv-program
Svara på ämne
Ämnesverktyg
Cohiba
Medlem
Cohibas avatar
Citat:
Ursprungligen postat av gubbrora 
Lite kul är det med alla foliehattar som först spekulerade i att det var krattat för en final mellan Ala och Markiz, där Markiz skulle vinna. När det sprack var det självklart att Ala skulle vinna. Därför var det kul att Amir vann.

Däremot måste man skärpa konceptet om man ska köra en ny version nästa år. Bättre utslagstävlingar så att man får fram 12 finalister som kan laga mat och som har ett intresse och kunskap om mat och matlagning. I år har det varit en bedrövlig brist på kunskap jämfört med tidigare år. Sedan bör större vikt läggas vid maten och matlagningen än att skildra sköna personer.

Med risk att bli för tjatig så är australiensiska versionen oändligt mycket bättre även den engelska är klart bättre men den tar som jag uppfatta den betydligt längre tid (fler avsnitt). Det vore kul med gästkockar vars rätter de tävlande kulle försöka efterlikna Sammantaget verkar programmet vara en lågbudgetproduktion. Vilket resulterat i det svagaste fältet och den sämsta finalen sedan starten

Tror inte att vi kommer att höra mycket om Amir i framtidenJag hör till dem som spytt mest över alla tjathyllningar till australiska Masterchef, men nu har en man, som skulle kunna ta miste på en ål och en delfin vunnit Sveriges Mästerkock! Nu ger jag mig! Australiska Masterchef är så mycket bättre.

Begriper inte heller hur den monumentalt självgode Amir kan vara så populär i tråden. Snarast en av de mest odrägliga deltagarna genom de fyra årgångarna. Höll själv på Ala tillsammans med kanske en till på FB. Söt, lite stirrig men duktig tjej, vars mat jag mycket hellre skulle äta än att lyssna på den uppblåste Amir orera från köket om hur han lagat världens bästa blåsfisk, innan han ens börjat.

Godnatt Sveriges Mästerkock! De tre tidigare vinnarna ingav ändå förtroende. Håller helt med Gubbröra om att programmet behöver en redig uppsträckning.

Betyg för årets upplaga blir:

...och ve den stackars deltagare, som i kommande upplaga tvingas på "hjälp" av Amir i valet av fisk.
__________________
VITA SINE DOCTRINA EST QUASI MORTIS IMAGO
 
KokoChanel
Medlem
KokoChanels avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Byatomten 
Mmm precis, "jag och min familj anser att jag är mästerkocken" hahaha det Ala-citatet sammanfattar hela hennes missunsamma person och extremt dåliga förlorarmentalitet. Typiskt babbementalitet att inte kunna följa regler eller att inse sina egna begränsningar eller att någon annan kan ha rätt eller en annan åsikt.

Haha Där kan du sitta, din jädra förlorarf***a


Kände denna tjej i skolan och kan säga att hon var en toppentjej. En riktigt positiv, glad och driven människa som hade ett leende till alla. Hon är välutbildad och fantastisk på att laga mat. Du däremot är en lelle som sitter och spyr galla över en människa du inte känner och använder dig av uttryck som babbementalitet pch förlorarfitta. Undrar vem dom är losern här egentligen. Pilutta dig.
 
sowah
Medlem
sowahs avatar
Ska det verkligen heta final i "Sveriges mästerkock" när man skådat större triumfer i "Halv åtta hos mig"? Räkcoctail och en jävla tarte tartin kan väl vilken dagisunge som helst tillaga. Det lär vi väl få se nu när tv4 lanserar "Junior masterchef". Lovar att ungarna spöar dessa "mästerkockar" vilken dag som helst.

Amir var dock den värdiga vinnaren av de två finalisterna av den anledningen att han faktiskt betedde sig som en kock under finalen - Behöll lugnet och arbetade metodiskt till skillnad från panik-Ala. Tror fortfarande detta enbart är en PK-kupp från TV4's håll, en misslyckad sådan.
__________________
"Bastu blir det varje måndag (ser det som en sjukförsäkring) och det är för jävla najs om det inte var för att man får typ en svettig pung i nacken varje gång." -LabiSiffre
"Brukar suga på en elektrisk ål emellanåt." - MRZnr1 om att "chocka" musklerna.
http://www.youtube.com/watch?v=Z77EaAFpSls
 
Svara på ämne
Topp Dela »