45 190 besökare online
858 437 medlemmar • 45 878 931 inlägg
Användarnamn 
Lösenord
Flashback Forum > Sex > Erotik och sexualitet
Svara på ämne
Ämnesverktyg
yedi
Medlem
yedis avatar
Buske =
__________________
The sentence at the bottom i true.
The sentence at the top is false.
 
Gix
Medlem
Gixs avatar
Buske =
 
LeonVance
Medlem
LeonVances avatar
Hellre hår än svamp!
__________________
Vad är det som kruper?
Ormet! Ormet kruper i gräset.
 
pethom
Avstängd
pethoms avatar
Jag tror nog att håriga ben är mer avtändande än en hårig fitta. Jag umgicks tidigare rätt mycket med en ungersk tjej. Vid något tillfälle visade hennes mamma foton på sig själv i tjugo års åldern. På ett av fotona satt hon på en stol. Hon var väldigt söt då. Men det som tilldrog mig sin uppmärksamhet var hennes väldigt håriga ben och jag kände mig lite äcklad. En rysk kvinna jag känner hade en kompis som träffat en kille och hon var tvungen att berätta för kompisen om behovet att raka bort håret omkring bröstvårtorna om hon ville att killen skulle kyssa hennes bröst ifall det skulle bli aktuellt.
 
xcxllxcx
Medlem
Föredrar smooth som fan, men så länge det är vårdat och städat så bryr jag mig inte om det är hårigt eller inte
 
Bandolier
Medlem
Bandoliers avatar
Absolut sexigast är en mörk, tät rejäl buske som ansats så det inte väller utanför troskanterna.

Däremot är det direkt avtändande med en buske som är så gles att man ser stora hud-partier mellan tofsarna - rödhåriga har en tendens att ha sådana glesa osexiga buskar.

Ett ideal är Demi Moore som hon såg ut på nakenbilderna i sin ungdom:

http://www.egotastic.com/photos/youn...i-magazine-13/
 
sremla
Avstängd
sremlas avatar
Lite avtändande är det.
 
BlueStar
Moderator
BlueStars avatar
Det har blivit så att jag uppfattar det som avtändande eftersom det är så vanligt med rakade eller åtminstone trimmade/ansade könsorgan nu för tiden. Ändå var det inga tjejer som gjorde det när jag växte upp (född tidigt 70-talet), det dröjde en bra bit in på 90-talet innan det slog igenom i de breda folklagren, så när jag var yngre hade jag inga problem alls med det (med undantag för de tjejer som hade extremt mycket hår där nere, förstås).

En lätt behårad fitta har jag dock inga problem med, typ så här eller så här, det är nog faktiskt att föredra framför en helt slätrakad motsvarande, då den sistnämnda dels kan ge små utslag, dels skapa lite obehaglig peddokänsla hos mig.
__________________
Synpunkter på modereringen? Se här.

"I believe that sex is one of the most beautiful, natural, wholesome things that money can buy."
- Steve Martin
 
Kikuchiyo
Medlem
Detta har diskuterats till oändlighet de senaste 20 åren sedan rakat började bli vanligt. Jag tycker inte det spelar någon större roll. Är själv man och väldigt hårig. Innan detta besatta modet med att man inte ska ha något hår på kroppen började så tror jag inte att någon brydde sig. Jag tycker det ska vara fritt för var och en att ha det som den vill. Avgör behåringen så verkar inte det riktiga intresset finnas vare sig det gäller sex eller kärlek

Sen alla ni som säger hur äckligt det är med orakade människor och att de är bakteriehärdar kan få veta detta som jag fick veta av en kompis som jobbar inom vården. Håret på kroppen håller bakterierna borta från kroppens porer. Rakar man bort eller speciellt vaxar bort det håret försvinner det skyddande lagret och huden blir mer utsatt, speciellt i skrevet. För att hindra detta måste man tvätta sig extremt ofta för att inte få infektioner. Tänk på det i framtiden.
 
ahak
Medlem
ahaks avatar
Härligt att se att det vänder. För bara några år sedan hade nio av tio i tråden svarat att en hårig fitta är svinäcklig och avtändande. Nu är det förvånansvärt många som är positiva till det håriga. Visste att det skulle bli så, att allt fler tröttnar på det rakade modet.

Personligen har jag alltid älskat buskar och kommer garanterat alltid att göra det. (Och varför inte, har mina förfäder i alla tider gjort det så ska väl inte rakbladsindustrin och modebranschen få styra över mina preferenser).
 
themove
Medlem
themoves avatar
Klart det ska vara en del hår, gärna på fittan lite också, gör bara saker så mycket mer djuriskt

För hårigt. Men inte fan bangar man för det!

http://cdn.wearehairy.com/models/Ann...dDress_099.jpg

http://cdn.wearehairy.com/models/Gre...gsSolo_112.jpg


Hårigt så man blir kåt!
http://cdn.mature-beauty.com/pics/20...9569_12big.jpg
 
ahak
Medlem
ahaks avatar
Citat:
Ursprungligen postat av themove 
Klart det ska vara en del hår, gärna på fittan lite också, gör bara saker så mycket mer djuriskt

För hårigt. Men inte fan bangar man för det!

http://cdn.wearehairy.com/models/Ann...dDress_099.jpg

http://cdn.wearehairy.com/models/Gre...gsSolo_112.jpg


Hårigt så man blir kåt!
http://cdn.mature-beauty.com/pics/20...9569_12big.jpg

Exakt! Hårigt är djuriskt, eggar till riktigt het sex mellan en hane och en hona typ... Det rakade, äsch, det är för pryda småungar.
 
Svara på ämne
Topp Dela »