30 768 besökare online
858 253 medlemmar • 45 870 594 inlägg
Användarnamn 
Lösenord
Flashback Forum > Dator och IT > Dator- och konsolspel > Spel: retro
Svara på ämne
Ämnesverktyg
-Johan-
Medlem
-Johan-s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av TheGenius
Köp en dosa till datorn och spela via emulator. Koppla till tvn om du så vill det funkar utmärkt! Varför köpa de gamla spelen? Du får ju tillgång till alla rpgs gratis. Hellre "ha" spelat spelen gratis än att "inte" ha spelat dem för de kostar pengar.

Emulator är ju så långt ifrån samma sak. Alla klarar tyvärr inte av emulator-känslan, avsaknaden av riktig konsoll, trygghet, värme...

Har nu fastnat på första bossen, Inca-djävulen som jag vill kalla den. Hur i helvete... Man dör på två jäkla slag. Har säkert dött där 20 gånger på raken. Jag försöker hålla mig till den nedre kanten och stå i hörnen när eldbollen kommer. Lyckas slå bort båda händerna och få honom till halva hpt ungefär, men sen fallerar mitt system och jag dör av antingen lasern eller eldbollen. Någon som har nåt annat tips?
 
-Johan-
Medlem
-Johan-s avatar
Ingen som klått denna best? Jag har ännu inte klarat den. Känns som att jag är extremt underpowered.
 
Soul Patrol
Medlem
Soul Patrols avatar
Citat:
Ursprungligen postat av -Johan-
Ingen som klått denna best? Jag har ännu inte klarat den. Känns som att jag är extremt underpowered.

Denna kanske kan hjälpa:
http://www.youtube.com/watch?v=41pJ6p4oe3k
 
-Johan-
Medlem
-Johan-s avatar
Hehe tackar, såg den tidigare, hjälpte lite men inte helt. Men! Nu har jag klarat den. Det som var hela lösningen för mig, var att hålla sig till hörnen i princip hela tiden när man inte slog på kraken. När han blir upprörd och skjuter laser från pannan ska man hela tiden stå i ett hörn utan att röra sig, då blir man aldrig träffad. Det tog mig bara 30-40 försök att upptäcka detta, kanske spar tid åt någon annan
 
saftad_burk
Medlem
saftad_burks avatar
Satt och joxade lite med Terranigma-soundtracket tidigare idag och kom att tänka på den här tråden. Inte något vidare liv i den, tyvärr. Får väl försöka sätta lite fart i det med den här länken:

http://www.terraearth.com/forums/index.php

Ett helt nördforum ägnat åt Soul Blazer Illusion of Time och Terranigma.

Lite småkul att sitta och ögna igenom. Var ju ett tag sedan man spelade dem senast.
__________________
Den judiska rasismen (ljudbok)

"We possess several hundred atomic warheads and rockets and can launch them at targets in all directions, perhaps even at Rome. Most European capitals are targets of our air force. ... We have the capability to take the world down with us. And I can assure you that that will happen before Israel goes under."

http://www.guardian.co.uk/world/2003...s.bookextracts
 
timoshenko
Medlem
timoshenkos avatar
Äger både Illusion of Gaia och Terranigma, har dock endast klarat igenom Terranigma och det är en av de absolut bästa spelen jag någonsin kört. Anledningen varför jag inte kört igenom Gaia är för att jag tyckte det var så fruktansvärt svårt, var dock typ 13 senast jag spelade det så vet inte hur det skulle vara i dagsläget.
 
Bemwindo
Medlem
Bemwindos avatar
Tycker Illusion of Time är lite för linjeformat, skulle vart friare tycker jag. Visst man kan ju gå tillbaka men finns ju inget att utforska utan är mest att man går till nästa plats hela tiden. Att spelet skulle vara svårt har jag inte märkt dock, var väl sista bossen som kunde vara lite lurig innan man lärde sig mönstret.

Men helt klart ett bra spel med ett otroligt soundtrack! Soul Blazer är verkligen inte dåligt heller

http://www.youtube.com/watch?v=E4khwzm3544 <-- En tool-assisted speedrun. Ändock imponerande! 2 timmar.... sjukt.
__________________
Senast redigerad av Bemwindo 2012-10-13 kl. 12:47.
 
Svara på ämne
Topp Dela »