27 547 besökare online
857 168 medlemmar • 45 828 573 inlägg
Användarnamn 
Lösenord
Flashback Forum > Kultur & Media > Film och filmproduktion > Film: allmänt
Svara på ämne
Ämnesverktyg
Itsuka
Avstängd
Nu när jag fått smälta filmen en dag så måste jag säga att det är en konstig film. För jag menar, den är ju inte särskilt rolig och knappast spännade/"en wow-upplevelse". Den är bara helt platt. Man frågar sig själv varför de ens gjorde denna. Man skrattar inte, man dras inte in i någon spännande story, det finns ingen spänning... filmen bara är platt... Murphy kändes också väldigt tunn i sin roll, och är jag ensam om att hata den där jäkla ben affleck-brodern? Han kan verkligen inte skådespela för fem öre.
__________________
Senast redigerad av Itsuka 2012-02-17 kl. 12:56.
 
Falcão
Medlem
Falcãos avatar
Mina förväntningar var visserligen extremt låga men jag tyckte den funkade som underhållning för stunden. De som kollade och förväntade sig något i stil med "Oceans Eleven" får nog läsa på lite bättre i förväg nästa gång de ska se en film.
__________________
"The end. Cut to black. Audience goes fucking apeshit."
__________________
Senast redigerad av Falcão 2012-02-17 kl. 18:45.
 
Dantia
Medlem
Dantias avatar
6/10 var faktiskt ganska underhållande även om man får släppa allt kritiskt tänkande ett tag.

Men...
Spoiler:
Varför var Eddie Murphys karaktär med? Dom tog med honom för att ta sig in i ett kassaskåp men frågar inte om han vet någonting om kassaskåp? Fick en totalt onödig o tråkig scen när dom ska försöka sno saker i en galleria dock.

Hissar som klarar lyfta bilar... i guld, OK!

Bilar som teleporteras från ett hisschakt till en pool

5000 människor på gatan men ingen märker att det hänger en bil utanför byggnaden, särskilt när de flesta i publiken borde titta uppåt på ballongerna i paraden dessutom.

En avledningsmanöver som går ut på att försöka köra över människor, vad hade hänt om någon vart ouppmärksam o dött, värt det för att få tillbaka din 70k?

Nästan så jag borde ge den en 5:a istället nu när jag läser vad jag skrivit, men minns att den hade ett par roliga scener, minns inte vilka det var nu dock...
__________________
"I can't be a hipster, I'm not brave enough to wear the same hat as everyone else.
 
Svara på ämne
Topp Dela »