2020-01-26, 17:06
  #1321
Medlem
Stefan4s avatar
Kroatien har tappat en 10-7 ledning till 11-12 underläge i halvtid mot Spanien. Nu är det anfallskris.

Spanskt målvaktsbyte och 6-0 försvar verkar vara segerreceptet, men kroaterna kanske hittar en lösning på problemet i pausen.
2020-01-26, 17:21
  #1322
Medlem
bombaccis avatar
Vilka håller ni på? Jag håller på Kroatien. Tycker de har rätt bra fans och lite roligt med att ett litet land som kan nå framgångar i flera idrotter.
2020-01-26, 17:28
  #1323
Avstängd
Spenatkungens avatar
Nu går nog tåget. Två mål i öppen kasse, aj då.
Medlem
Justin Timberlake gjorde det riktigt bra i det spanska målet och coach Woody Allen fick inte igång det kroatiska anfallsspelet utan den skadade spelfördelaren Cindrić. Det bästa laget vann till slut.

Så här i efterhand kom ju det spanska målvaktsbytet alldeles för sent egentligen, men man lyckas vända på steken ändå. Corrales startade matchen med att släppa in nio raka skott. Därefter kom de Vargas in och tog tio av tjugo skott (50%). Det är som natt och dag.

Sego i det kroatiska målet gjorde ingen vidare insats och tog bara fem av tjugo skott (25%). Andrekeepern, Asanin, var dock ännu sämre och tog inte ett enda av de sex skott han fick emot sig (hälften var väl dock straffar?)

Sammantaget tog de spanska målvakterna 10/29 skott på mål (34%), medan de kroatiska målvakterna bara tog 5/26 skott (19%) - det håller ju inte i en EM-final.

__________________
Senast redigerad av Stefan4 2020-01-26 kl. 18:43.
2020-01-26, 20:54
  #1326
Medlem
Här är en lista över medaljörerna i de tio senaste mästerskapen på herrsidan. Det är totalt tio nationer som har tagit medaljer under den perioden, men mest framstående har Frankrike, Spanien och Danmark varit. Dessa tre nationer har tillsammans lagt beslag på nio av tio guld.

EM 2020: 1. Spanien, 2. Kroatien, 3. Norge
VM 2019: 1. Danmark, 2. Norge, 3. Frankrike
EM 2018: 1. Spanien, 2. Sverige, 3. Frankrike
VM 2017: 1. Frankrike, 2. Norge, 3. Slovenien
OS 2016: 1. Danmark, 2. Frankrike, 3. Tyskland

EM 2016: 1. Tyskland, 2. Spanien, 3. Kroatien
VM 2015: 1. Frankrike, 2. Qatar, 3. Polen
EM 2014: 1. Frankrike, 2. Danmark, 3. Spanien