2007-06-30, 14:13
  #1
Medlem
dePauls avatar
Jag antar att kyckling är den mest populära och enklaste "kött" - produkten att lyckas med. Berätta gärna hur du har lyckats över förväntan med din "Marcy"

~Paul~
Citera
2007-06-30, 14:17
  #2
Medlem
Quorthons avatar
Friterad kyckling med vattenmelon är en höjdare
Citera
2007-06-30, 14:23
  #3
Medlem
LostSouls avatar
Något så enkelt som att jag slutade steka och istället körde kycklingfiléerna i ugnen med valfria kryddor, i mitt fall peppar, salt, curry, vitlök, chili, var en trevlig överraskning för mig.
Citera
2007-06-30, 14:50
  #4
Medlem
dePauls avatar
Citat:
Ursprungligen postat av LostSoul
Något så enkelt som att jag slutade steka och istället körde kycklingfiléerna i ugnen med valfria kryddor, i mitt fall peppar, salt, curry, vitlök, chili, var en trevlig överraskning för mig.
Brukar köra en variant. Fört steker jag och sedan in i ugnen.

~Paul~
Citera
2007-06-30, 15:03
  #5
Medlem
sinologens avatar
Mitt godaste recept som samtidigt är enkelt.

Riv parmesan (mängder).
Hacka färsk basilika.
Gör en ficka i filéen, stoppa in ost och basilika. Stäng med tandpetare.
Salta/Peppra utsidan
Panera i strbröd och parmesanost (riven)

Stek
Citera
2007-06-30, 15:17
  #6
Medlem
dePauls avatar
Citat:
Ursprungligen postat av sinologen
Mitt godaste recept som samtidigt är enkelt.

Riv parmesan (mängder).
Hacka färsk basilika.
Gör en ficka i filéen, stoppa in ost och basilika. Stäng med tandpetare.
Salta/Peppra utsidan
Panera i strbröd och parmesanost (riven)

Stek
Japp, den har man kört några ggr. Fast jag fuskar och använder Grana Padano, eftersom den är billigare

~Paul~
Citera
2007-06-30, 16:25
  #7
Medlem
SilverDoggs avatar
vad exakt är marcy? =S

själv har jag precis börjat göra wok . strimla filen, stek, i med wokgrönsaker och eventuellt nudlar. mums i magen.

har dock inte riktigt kommit på vad jag ska krydda kycklingen med, och inte heller hur jag ska göra för att nudlarna ska bli lite roligare.
Citera
2007-06-30, 16:33
  #8
Medlem
NinjaRövardottes avatar
Al bundy brukar kalla sin granne Marcy för kyckling då hon har smala ben och små bröst. Antar det är det han menar
Citera
2007-06-30, 16:42
  #9
Medlem
Grårävs avatar
Fyllde majskycklingfilé med mozarella, parma och basilika. Brässerade i vitt vin.
Sås på mangobalsamvinäger, kycklingfond och pequin-chili.
Till detta rostade potatisklyftor med mycke vitlök, rosmarin och olivolja.

Satt mitt i krysset.
Citera
2007-06-30, 17:03
  #10
Medlem
williamwallaces avatar
Citat:
Ursprungligen postat av sinologen
Mitt godaste recept som samtidigt är enkelt.

Riv parmesan (mängder).
Hacka färsk basilika.
Gör en ficka i filéen, stoppa in ost och basilika. Stäng med tandpetare.
Salta/Peppra utsidan
Panera i strbröd och parmesanost (riven)

Stek

Släng in lite soltorkade tomater i den lilla fickan så blir det ännu godare.
Citera
2007-06-30, 17:55
  #11
Medlem
dePauls avatar
Citat:
Ursprungligen postat av NinjaRövardotte
Al bundy brukar kalla sin granne Marcy för kyckling då hon har smala ben och små bröst. Antar det är det han menar
Rätt gissat

~Paul~
Citera
2007-06-30, 17:56
  #12
Medlem
dePauls avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Gråräv
Fyllde majskycklingfilé med mozarella, parma och basilika. Brässerade i vitt vin.
Sås på mangobalsamvinäger, kycklingfond och pequin-chili.
Till detta rostade potatisklyftor med mycke vitlök, rosmarin och olivolja.

Satt mitt i krysset.
Låter också väldigt gott! Mangobalsamvinäger, vad är det exakt? Har du gjort den själv?

~Paul~
Citera

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Det är enkelt att registrera ett nytt konto

Bli medlem

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här

Logga in