2006-05-07, 02:11
  #1
Medlem
LasVegass avatar
Jag brukar helt enkelt bara woka dom på hög värme med vitlök.
Citera
2006-05-07, 09:22
  #2
Medlem
Panera & fritera.
Citera
2006-05-08, 23:08
  #3
Medlem
Lägg dom i en marinad bestående av olja, vitt vin, vitlök, salt ev. thaikryddor efter behag t.ex lite koriander. Låt dom ligga i marinaden nån timme eller två. Stek dom snabbt eller trä upp dom på tunna grillspett och grilla dom.
Citera
2006-05-09, 11:32
  #4
Medlem
Andrees avatar
Mitt bästa recept:

Värm upp woken, tillsätt olja (naturell utan smak).
Fräs Pirripirii (efter eget tycke)
tillsätt purjölök och stek tills löken blivit mjök, därefter tillsätter du tärnad röd paprika.
Stek allt i hög värme i två minuter innan du häller i 0,5 g saffran.
Blanda allt och tillsätt tigerräkorna.
stek tills räkorna blivit vita, häll sedan i lite grädde och låt puttra i 3-5minuter.
Serveras med ris.
Citera
2006-05-10, 00:36
  #5
Medlem
Mjaus avatar
Marinera tigerräkorna i en blandning av koriander, chili, vitlök och lime och fisksås steker sedan på tigerräkorna i vitlök och äter det med en god thaisallad med mycket koriander i.
Glöm inte att toppa det hela med lite extra limesaft, lite färsk otillagad vitlök och chili.
Citera

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Det är enkelt att registrera ett nytt konto

Bli medlem

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här

Logga in