Inte för att jag vet om jag tror på deras reklam, men det skadar inte.
Innan hade jag Bregott.
Är det gott det där becel?
Jag tror mormor och morfar använder det som ett led i sin strävan att bli 200 år gammla.. Dom påstår att det ska vara sååå nyttigt..
För övrigt är smör något helt annat än smörgåsmargarin. Riktigt rumsvarmt smör på nybakat bröd är en delikatess i sig. Allt annat är bara påläggsklister.
Använder ett ytterst tunnt lager Lätt & Lagom, vilket jag kommer att fortsätta med tills mitt lager om drygt 2 st 600g-askar tar slut. Har blivit rekommenderad Becel.
Tycker inte att det är så viktigt med smörgåsfett utom vid vissa tillfällen. Har man bredbara eller stekta pålägg så behövs inget extra smörgåsfett.
Är det gott det där becel?
Jag tror mormor och morfar använder det som ett led i sin strävan att bli 200 år gammla.. Dom påstår att det ska vara sååå nyttigt..
Tja, det smakar väl som alla andra - mer eller mindre.
Det är ju sällan jag äter det rent - oftast är det ju på en macka med något pålägg på dessutom.
Jag använder mini lätta, jag tycker det är perfekt, 28% fett är lagom! Gott är det också!
Vad använder ni?
Tjena kompis. Jag använder yoghurt eller kvarg från Lidl med lite salt/peppar och mynta ibland. Ingen annan jag känner tycker det funkar. Men det är billigt och inte så mkt fett (1,5% resp. 0,2%) men kvargen är en kolhydratbomb i alla fall och jag äter gärna ett helt kilo lite då och då. Så inte fan blir det nyttigt sammantaget.
Oftast Lätt&Lagom eller Lätta. Ibland Philadelphia Cheese.
OT. En anfader till mig vrider sig nog i sin grav om han visste att jag använder margarin på mackorna, han behagade visst kalla margarin för "negertalg". HMF var inte uppfunnet då
Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!